Commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur)

Pins and More is een snelgroeiend bedrijf in Borculo. We leveren promotieartikelen, reclameartikelen en merchandise producten op maat aan wederverkopers, verenigingen en particulieren. We staan bekend om ons goede advies op maat, kennis van de branche en natuurlijk ons enthousiasme! Wil jij onderdeel worden van ons enthousiaste en gezellige team? Solliciteer dan op onze functie als commercieel medewerker binnendienst.

Wat ga je doen?

Heb jij internationale ambities? Dat is mooi! Als commercieel medewerker binnendienst bij Pins & More ben je verantwoordelijk voor een breed klantenbestand, namelijk voor onze B2B klanten in Nederland en de rest van Europa. Je maakt offertes voor standaard en met name custom made producten, waarbij technisch inzicht en logisch denken gewenst is. Dit ga je doen in het Nederlands en Engels. Daarnaast verwerk je bestellingen en zorg je voor een goede orderbegeleiding, waarbij je o.a. contact onderhoudt met onze productie in China en Oost-Europa. Als kerst op de taart ga je commercieel meedenken richting bestaande en nieuwe klanten d.m.v. persoonlijk contact met de klant vanuit kantoor of tijdens een beurs. 

Waar beschik je over?

Jij bent flexibel, verantwoordelijk, nauwkeurig, leergierig en enthousiast. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden: 

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van Word en Excel
  • Je bent goed in rekenen

Heb je ook grafische kennis of een grafische achtergrond? Dan is dat mooi meegenomen en kun je bij ons in de praktijk veel leren!

Ga voor meer informatie over onze B2B producten naar www.maxprom.nl

Zie jij een carrière bij Pins & More al helemaal voor je? Stuur dan je sollicitatie voor 10 oktober naar: vacature@pinsandmore.nl.