Junior DTP-er (32-40 uur)

Pins and More is een snelgroeiend bedrijf in Borculo. We leveren promotieartikelen, reclameartikelen en merchandise producten op maat aan wederverkopers, verenigingen en particulieren. We staan bekend om ons goede advies op maat, kennis van de branche en natuurlijk ons enthousiasme! Wil jij onderdeel worden van ons enthousiaste en gezellige team? Solliciteer dan op onze functie als junior DTP’er. 

Wat ga je doen?

Als junior DTP’er ben je verantwoordelijk voor het maken van werktekeningen en drukproeven en zorgt waar nodig voor een creatieve aanvulling.

Door jouw nauwkeurige manier van werken zorg je ervoor dat onze B2B and B2C klanten goed en duidelijk geïnformeerd worden. De meeste vragen van klanten gaan per email, iets wat wij ook stimuleren.Telefonisch contact is ook een klein onderdeel van je werkzaamheden waarbij het belangrijk is dat je goed Nederlandse en Engels spreekt. Je hebt direct contact met onze binnendienst, verzorgt werkbestanden voor de productie in Nederland, China en Oost-Europa. Een erg veelzijdige baan dus! 

Waar beschik je over?

Jij bent flexibel, verantwoordelijk, nauwkeurig, leergierig en enthousiast. En je steekt waar nodig de handen uit de mouwen. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden: 

  • Ruime kennis van Adobe Illustrator
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van Word en Excel

Zie jij een carrière bij Pins & More al helemaal voor je? Stuur dan je sollicitatie voor 10 oktober naar: vacature@pinsandmore.nl.