Bestelinformatie

Bij Pins and More willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken om producten geheel naar wens en op maat gemaakt bij ons te bestellen. U wordt vanaf het productieproces tot aan het aflevermoment op de hoogte gehouden. Ook staat after sales bij ons hoog in het vaandel.

Offerte aanvragen
Pins and More maakt het u gemakkelijk en overzichtelijk door u vooraf precies aan te geven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Daarom kunt u op onze website direct een offerte aanvragen voor de gewenste producten met de gewenste specificaties. U ontvangt dan binnen 48 uur een reactie van ons met de kosten. Mochten wij u op basis van uw wensen eerst een bepaald advies willen geven, dan hoort u dat ook van ons.

Aanleveren logo/ontwerp
Voor het vervaardigen van uw product hebben we uw eigen logo/ontwerp nodig. Deze kunt u direct meesturen bij het aanvragen van een offerte op de website. Als alternatief kunt u deze ook per e-mail of we-transfer aanleveren.

Offerte
Zoals gezegd geven we u vooraf een exacte prijsopgave van de totale kosten. Deze offerte bevestigt u per e-mail.
U helpt ons door uw persoonlijke gegevens goed te controleren. Dit vereenvoudigt het versturen van uw goederen naar het juiste adres.

Digitale werktekening
Per e-mail ontvangt u een digitale werktekening, zodat u exact kunt zien hoe uw product of bedrukking eruit komt te zien. Voordat we overgaan tot productie moet u eerst de werktekening goedkeuren. Ook wij kijken en controleren mee. In de werktekening wordt nauwkeurig aangegeven welke kleuren er gebruikt zullen worden. Ook de afmetingen van het product staan hierin vermeld.

PMS kleuren
Wij werken met PMS-kleuren. Deze staan ook in de werktekening aangegeven. Hier kunt u al onze PMS kleuren zelf bekijken .

Het ontvangen van uw goederen
Voor het versturen van uw goederen maken wij gebruik van erkende bedrijven zoals GLS, Post NL en FedEx. Als uw zending is verstuurd, krijgt u per mail uw eigen pakketnummer en de website waarop u uw zending kunt volgen, van het versturen tot het ontvangen.