Carnavalsmedailles

Uit voorraad leverbaar!

Wilt u carnavalsmedailles kopen voor uw carnavalsvereniging? Wij van Pinsandmore.nl hebben diverse speciale modellen in ons assortiment. Deze medailles voor het carnaval leveren wij uit voorraad en kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar uw wensen. Het op maat produceren van deze producten gebeurt in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen wij spoedig en voordelig leveren.

Wilt u direct bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan ons offerte aanvraagformulier in (en stuur uw logo of ontwerp ook direct mee), dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Als u vragen of ideeën voor ons heeft, mail dan gerust naar info@pinsandmore.nl. Of bel tussen 09.00 en 17.00 uur naar onze klantenservice: 0545 27 35 15.

Medaille Carnaval Broche

Broche sluiting
Snelle levertijd
Vanaf 5 stuks
Scherpe prijzen

Bekijk product
Medaille Carnaval luxe

Per stuk te bestellen
Uit voorraad
Uniek model

Bekijk product

Unieke carnavalsmedailles bestellen bij Pinsandmore.nl

 • Medailles voor het carnaval: gepersonaliseerd naar uw wensen
 • Binnen 48 uur reactie op uw offerteaanvraag
 • Snelle levertijd
 • Eigen productie
 • Carnavalsmedailles uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies van vakkundige medewerkers
 • Op basis van uw wensen leveren wij de juiste carnavalsmedailles
 • Leverancier van pins, speldjes, carnavalsmedailles, onderscheidingen, ronde tafel banners, sportprijzen, bekers, merchandise en relatiegeschenken
 • Wij maken er iets moois van tegen een scherpe prijs

Medailles voor het carnaval: met broche of luxe uitvoering

Hierboven ontdekt u de twee speciale modellen carnavalsmedailles die wij op onze website aanbieden. Zoals u kunt zien verkopen wij enkel een carnavalsmedaille met broche sluiting en een luxe carnavalsmedaille.

De carnavalsmedaille met broche sluiting is te bestellen vanaf 5 stuks en is leverbaar in de kleuren antiek brass en antiek koper. Er is een mogelijkheid om de voorzijde te voorzien van gravure. De afmetingen zijn 35 x 45 + 60 x 33 mm met een uitsparing ten behoeve van Ø 25 mm afslag.

Overige producteigenschappen van de carnavalsmedaille met broche sluiting zijn:

 • Spoedlevering carnavalsmedailles mogelijk.
 • De prijs voor 5 stuks is €3,75, oplopend naar 100 stuks is de prijs €3,-.
 • Prijzen van de carnavalsmedailles zijn inclusief standaard sportafbeelding, eigen logo op aanvraag.
 • Levertijd van de carnavalsmedailles: 1 week na akkoord drukproef, tenzij anders in overleg.
 • De prijs is exclusief BTW en verzendkosten.

De luxe carnavalsmedaille is per stuk leverbaar in de kleuren glanzend zilver of glanzend goud. Er is een inleg zwarte plaat met gravure voorzien. De afmetingen zijn 66 x 78 + 66 x 25 mm ten behoeve van Ø 25 mm afslag.

Overige producteigenschappen van de luxe carnavalsmedaille zijn:

 • Spoedlevering carnavalsmedailles is mogelijk.
 • De prijs voor 1 stuk is €25,-, oplopend naar 25 stuks is de prijs €14,25.
 • Prijzen van de carnavalsmedailles zijn inclusief halslint gemonteerd geleverd.
 • Prijzen zijn inclusief standaard sportafbeelding, eigen logo is op aanvraag.
 • Levertijd van de carnavalsmedailles: 1 week na akkoord drukproef, tenzij anders in overleg.
 • Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.

Kunststof medailles, carnavals onderscheidingen en pins

Wij hebben niet alleen speciale medailles voor het carnaval in ons assortiment. Ook andere modellen medailles kunnen wij voor u leveren, onder andere kunststof medailles, SUPER medailles (spoedleveringen beschikbaar) en printing medailles. Tevens bieden wij ook andere carnavalsattributen aan, zoals carnavals pins en carnavals onderscheidingen.

Bestel uw carnavalsmedailles op onze website

Geïnteresseerd in een van onze carnavalsmedailles? Bestel deze dan vandaag nog op onze website. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 48 uur een eerlijk prijsvoorstel. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over onze producten, bel dan naar onze klantenservice: 0545 27 35 15.

Veel gestelde vragen

Wat is de minimale oplage die ik kan bestellen?

Het laten maken van medailles en onderscheidingen kan al vanaf kleine oplages. Voor de meeste artikelen kunt u deze al vanaf 25 stuks bestellen. Wij bieden ook standaard onderscheidingen en prinsenkettingen aan, die per stuk verkrijgbaar zijn.

Wat is de levertijd?

Nadat wij een proefdruk gemaakt hebben wordt uw bestelling binnen 7 werkdagen geleverd. Deze levertijd kan in overleg afwijken. Neem gerust contact met ons op om deze te bespreken.

Wat moet ik aanleveren om te kunnen bestellen?

Om uw bestelling op maat te maken, hebben wij uw logo of ontwerp nodig. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt via de website, kunt u deze direct meesturen. Maar u mag deze ook later per e-mail of via we-transfer aanleveren.

Voor welke producten kan ik bij jullie terecht?

Pins and More biedt onder meer medailles en onderscheidingen, carnaval medailles, carnaval onderscheidingen, pins en speldjes, buttons en sluitingen en doosjes aan. Bekijk gerust onze website voor meer informatie over ons aanbod.