Goedkope medailles

Al leverbaar vanaf 25 stuks!

Goedkope medailles kopen? Dat doet u bij Pins and More.nl! Bij ons heeft u keuze uit diverse goedkope medailles en andere prijzen en onderscheidingen. Deze maken we op geheel maat – u bepaalt zelf de kleur, het ontwerp en zelfs de kleur van het halslint van de medailles. Wij leveren onze onderscheidingen tegen een zo laag mogelijk prijs aan carnavalsverenigingen, voetbal- en andere sportverenigingen en non-profitorganisaties.

Kortom, voor goedkope medailles moet u bij ons zijn. Bekijk ons assortiment goedkope medailles hieronder en vraag, zodra u gevonden hebt wat u zocht, een offerte aan. Dan reageren wij zo snel mogelijk (binnen 48 uur). Heeft u vragen over ons assortiment of over uw bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00 tot 17.00 op 0545 27 35 15.

Goedkope medaille A

Afmeting: Ø 50 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product
Goedkope medaille B

Afmeting: Ø 70 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product

Goedkope medailles van Pins and More.nl

  • Goedkoop een onderscheiding en/of medaille op maat laten maken
  • Binnen 48 uur reactie op uw offerteaanvraag
  • Snelle levertijd
  • Eigen productie
  • Deskundig advies van vakkundige medewerkers
  • Op basis van uw wensen leveren wij het juiste product
  • Leverancier van pins, speldjes, medailles, onderscheidingen, sportprijzen, bekers, merchandise en relatiegeschenken
  • Wij maken er iets moois van tegen een lage prijs

Vraag direct een offerte aan voor uw medailles. Wij voorzien u graag van een passende offerte. Deze vraagt u zeer eenvoudig aan via onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0545 – 27 35 15.

Onze betaalbare onderscheidingen

Op deze pagina vindt u onze meest betaalbare medailles. U heeft keuze uit een exemplaar met een diameter van 70 millimeter met een 50mm afslag en een 50mm medaille met een 25mm afslag. Beide goedkope medailles zijn naar wens aan te passen, zijn ondanks hun lage prijs van topkwaliteit en worden snel (7 dagen of sneller bij spoed) geleverd.

Betaalbare medailles op maat laten maken?

Tegen een lage prijs een medaille pf meerdere medailles op maat laten maken? Dat kan! Wij maken de medailles namelijk geheel naar uw wens. Zo bepaalt u zelf de kleur van de medailles(brons, zilver of goud), de kleur van het halslint en is het zelfs mogelijk om een logo op de medailles te laten zetten. Voor laatstgenoemde hebben we natuurlijk wel het logo van uw sportvereniging of bedrijf nodig.

Diverse soorten medailles

Naast de extra betaalbare medailles vindt u in ons assortiment ook andere soorten goedkope medailles. Naast medaille A en medaille B, hebben wij ook de volgende medailles voor u in ons assortiment:

De medailles zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Het maakt voor ons niet uit of u 25 stuks of 10.000 stuks afneemt. Niets is ons te gek. Bent u op zoek naar een medaille als aandenken voor een feest of voor een sportevenement? Dit kan allemaal via onze website besteld worden. Vraag simpelweg direct een offerte aan.

Ook voor andere prijzen, onderscheidingen en meer

Medailles zijn niet de enige onderscheidingen die wij verkopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor prinsenkettingen, carnavalsonderscheidingen en penningen. Hiernaast leveren wij ook betaalbare pins en speldjes, merchandise, badges en labels en zelfs relatiegeschenken.

Spoedbestelling? Neem zo snel mogelijk contact op!

Hebben uw goedkope medailles haast? Geen zorgen: neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor spoedbestellingen. Doorgaans gaan wij uit van een levertijd van zo’n 7 werkdagen na het akkoord van de drukproef. Bij een spoedbestelling versnellen we dit proces, waardoor u de onderscheidingen binnen enkele dagen in huis hebt.

Altijd scherpe prijzen

Het is ons doel om onze onderscheidingen en medailles voor iedereen toegankelijk te houden. Ook als u op zoek bent naar een kleine partij medailles bent u bij ons van harte welkom. Wij werken met veel producten niet op een vanaf basis en lopen de prijzen tevens niet torenhoog op. Natuurlijk betaalt u voor grote partijen medailles wel relatief minder per medaille. Tevens hebben wij veel kennis en kunde in huis. Hierdoor kunnen wij vrijwel al uw ontwerpen realiseren op goedkope medailles, buttons en andere merchandise. Daarnaast zijn wij altijd duidelijk in onze service.

Vraag direct een offerte aan

Goedkope medailles bestellen via onze website? Vraag hiervoor gelijk een offerte aan. Ook als u slechts een klein aantal medailles moet hebben, kunnen wij dit voor u regelen. U vraagt de offerte zeer eenvoudig aan via onze website. Kies simpelweg een van onze twee goedkope medailles (of een ander model) en druk op ‘Direct Aanvragen’. Vervolgens vult u uw gegevens in, upload u uw logo of ontwerp voor de medaille en geeft u aan hoeveel medailles u nodig heeft. Zodra u de offerte heeft aangevraagd reageren wij binnen 48 uur.

Of neem contact op

Heeft u nog vragen en wit u hiervoor contact met ons opnemen? Dit kan telefonisch of via de e-mail. Bel naar 0545 – 27 35 15 of stuur een e-mail naar info@pinsandmore.nl. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom in Borculo. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig hebt.