Goedkope medailles

Al leverbaar vanaf 25 stuks!

Op zoek naar goedkope medailles? Die vindt u bij Pinsandmore.nl! Bij ons heeft u keuze uit diverse budget medailles en onderscheidingen. Deze maken we geheel op maat – u bepaalt zelf de kleur, het ontwerp en zelfs de kleur van het halslint van de medailles. Wij leveren onze onderscheidingen tegen een zo laag mogelijke prijs aan carnavalsverenigingen, voetbal- en andere sportverenigingen en non-profitorganisaties.

Kortom, voor goedkope medailles moet u bij ons zijn. Bekijk ons assortiment en vraag, zodra u gevonden heeft wat u zocht, een offerte aan. Dan reageren wij zo snel mogelijk (binnen 48 uur). Heeft u vragen over ons assortiment of over uw bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op 0545 27 35 15.

Goedkope medaille A

Afmeting: Ø 50 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product
Goedkope medaille B

Afmeting: Ø 70 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product

Goedkope medailles op maat laten maken

Tegen een lage prijs een medaille of meerdere medailles op maat laten maken? Dat kan! Bij Pinsandmore.nl maken we medailles geheel naar wens. Zo bepaalt u zelf de kleur van de medailles (brons, zilver of goud), de kleur van het halslint en is het zelfs mogelijk om een logo op de medailles te laten zetten. Voor laatstgenoemde hebben we natuurlijk wel het logo van uw sportvereniging of bedrijf nodig. Kijkt u er al naar uit om maatwerk medailles uit te delen? Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte medaille.

U heeft keuze uit een exemplaar met een diameter van 70 mm met een 50 mm afslag en een 50 mm medaille met een 25 mm afslag. Beide goedkope medailles zijn naar wens aan te passen, zijn ondanks hun lage prijs van topkwaliteit en worden snel geleverd. Ook in het geval van spoedbestellingen kunt u bij ons terecht. Doorgaans gaan wij uit van een levertijd van zo’n 7 werkdagen na het akkoord van de drukproef. Bij een spoedbestelling versnellen we dit proces, waardoor u de onderscheidingen binnen enkele dagen in huis heeft.

Diverse soorten medailles

Naast de extra betaalbare medailles vindt u in ons assortiment ook andere soorten goedkope medailles. De medailles zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Het maakt voor ons niet uit of u 25 stuks of 10.000 stuks afneemt. Niets is ons namelijk te gek. Bent u op zoek naar een medaille als aandenken voor een feest of voor een sportevenement? Deze kunnen allemaal via onze website besteld worden.

Om u een greep uit ons assortiment te laten zien:

Het belang van gepersonaliseerde prijzen en onderscheidingen

Op maat gemaakte items, zoals medailles en trofeeën, bieden een unieke en persoonlijke vorm van waardering die verder gaat dan standaardprijzen. Ze creëren een blijvende herinnering voor de ontvanger, waardoor hun prestaties op een bijzondere manier worden geëerd. Of het nu gaat om sportevenementen, bedrijfsprestaties of gemeenschapsactiviteiten, prijzen weerspiegelen de specifieke inspanningen en successen van individuen of teams. Bovendien versterken ze het gevoel van trots en motivatie.

Ook voor andere prijzen, onderscheidingen en meer

Medailles zijn niet de enige onderscheidingen die wij verkopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor prinsenkettingen, geweven emblemen, carnavalsonderscheidingen en penningen. Daarnaast leveren wij ook betaalbare pins en speldjes, merchandise, badges en labels en zelfs relatiegeschenken. Bij badges kunt u denken aan sublimatie badges en geborduurde badges.

Goedkope medailles bestellen bij Pinsandmore.nl

  • Goedkoop een onderscheiding en/of medaille op maat laten maken
  • Binnen 48 uur reactie op uw offerteaanvraag
  • Snelle levertijd
  • Eigen productie
  • Deskundig advies van vakkundige medewerkers
  • Op basis van uw wensen leveren wij het juiste product
  • Leverancier van pins, speldjes, medailles, onderscheidingen, sportprijzen, bekers, merchandise en relatiegeschenken

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkope medailles bestellen via onze website? Vraag hiervoor een offerte aan. Ook als u slechts een klein aantal medailles nodig heeft, kunnen wij dit voor u regelen. U vraagt de offerte zeer eenvoudig aan via de website. Kies simpelweg een van onze twee budget medailles (of een ander model) en druk op ‘Direct aanvragen’. Vervolgens vult u uw gegevens in, upload u uw logo of ontwerp voor de medaille en geeft u aan hoeveel medailles u nodig heeft. Zodra u de offerte heeft aangevraagd, reageren wij binnen 48 uur.

Heeft u nog vragen en wit u hiervoor contact met ons opnemen? Dit kan telefonisch of via e-mail. Bel naar 0545 – 27 35 15 of stuur een e-mail naar info@pinsandmore.nl. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom in Borculo. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Wat zijn goedkope medailles en waarvoor worden ze vaak gebruikt?

Goedkope medailles zijn betaalbare onderscheidingen die vaak worden gebruikt om prestaties, prestaties of bijzondere prestaties te erkennen. Ze zijn populair in sportevenementen, schoolwedstrijden, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden waar erkenning belangrijk is.

Zijn goedkope medailles van lagere kwaliteit dan duurdere alternatieven?

Niet noodzakelijk. Hoewel goedkope medailles vaak betaalbaarder zijn, kunnen ze nog steeds van goede kwaliteit zijn. Het is belangrijk om te letten op het materiaal, de afwerking en het ontwerp om ervoor te zorgen dat de medailles geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

Kunnen goedkope medailles worden aangepast aan specifieke evenementen of thema's?

Ja, veel leveranciers van goedkope medailles bieden aanpassingsmogelijkheden. Je kunt vaak kiezen uit verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen, en sommige leveranciers bieden zelfs de mogelijkheid om de medailles te personaliseren met inscripties, logo’s of specifieke kleuren.

Wat is de gebruikelijke levertijd voor goedkope medailles?

De levertijd kan variëren afhankelijk van de leverancier en de mate van aanpassing. Over het algemeen kunnen standaard goedkope medailles binnen enkele dagen tot weken worden geleverd, terwijl sterk aangepaste medailles mogelijk wat langer nodig hebben. Het is raadzaam om bij de leverancier na te gaan wat de specifieke levertijd is voor jouw bestelling.