Goedkope medailles

Al leverbaar vanaf 25 stuks!

Op zoek naar goedkope medailles? Die vindt u bij Pinsandmore.nl! Bij ons heeft u keuze uit diverse budget medailles en andere prijzen en onderscheidingen. Deze maken we geheel op maat – u bepaalt zelf de kleur, het ontwerp en zelfs de kleur van het halslint van de medailles. Wij leveren onze onderscheidingen tegen een zo laag mogelijke prijs aan carnavalsverenigingen, voetbal- en andere sportverenigingen en non-profitorganisaties.

Kortom, voor goedkope medailles moet u bij ons zijn. Bekijk ons assortiment en vraag, zodra u gevonden heeft wat u zocht, een offerte aan. Dan reageren wij zo snel mogelijk (binnen 48 uur). Heeft u vragen over ons assortiment of over uw bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op 0545 27 35 15.

Goedkope medaille A

Afmeting: Ø 50 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product
Goedkope medaille B

Afmeting: Ø 70 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product

Goedkope medailles bestellen bij Pinsandmore.nl

  • Goedkoop een onderscheiding en/of medaille op maat laten maken
  • Binnen 48 uur reactie op uw offerteaanvraag
  • Snelle levertijd
  • Eigen productie
  • Deskundig advies van vakkundige medewerkers
  • Op basis van uw wensen leveren wij het juiste product
  • Leverancier van pins, speldjes, medailles, onderscheidingen, sportprijzen, bekers, merchandise en relatiegeschenken
  • Wij maken er iets moois van tegen een lage prijs!

Vraag direct een offerte aan voor uw budget medailles. Wij voorzien u graag van een passende offerte. Deze vraagt u zeer eenvoudig aan via onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0545 – 27 35 15.

Onze betaalbare onderscheidingen

Op deze pagina vindt u onze meest betaalbare medailles. U heeft keuze uit een exemplaar met een diameter van 70 mm met een 50 mm afslag en een 50 mm medaille met een 25 mm afslag. Beide goedkope medailles zijn naar wens aan te passen, zijn ondanks hun lage prijs van topkwaliteit en worden snel (7 dagen of sneller bij spoed) geleverd.

Goedkope medailles op maat laten maken

Tegen een lage prijs een medaille of meerdere medailles op maat laten maken? Dat kan! Wij maken de medailles namelijk geheel naar uw wens. Zo bepaalt u zelf de kleur van de medailles (brons, zilver of goud), de kleur van het halslint en is het zelfs mogelijk om een logo op de medailles te laten zetten. Voor laatstgenoemde hebben we natuurlijk wel het logo van uw sportvereniging of bedrijf nodig.

Diverse soorten medailles

Naast de extra betaalbare medailles vindt u in ons assortiment ook andere soorten goedkope medailles. Een greep uit ons assortiment:

De medailles zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Het maakt voor ons niet uit of u 25 stuks of 10.000 stuks afneemt. Niets is ons te gek. Bent u op zoek naar een medaille als aandenken voor een feest of voor een sportevenement? Dit kan allemaal via onze website besteld worden. Vraag simpelweg direct een offerte aan!

Ook voor andere prijzen, onderscheidingen en meer

Medailles zijn niet de enige onderscheidingen die wij verkopen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor prinsenkettingen, carnavalsonderscheidingen en penningen. Daarnaast leveren wij ook betaalbare pins en speldjes, merchandise, badges en labels en zelfs relatiegeschenken. Bij badges kunt u denken aan sublimatie badges en geborduurde badges.

Spoedbestelling? Neem zo snel mogelijk contact op!

Hebben uw goedkope medailles haast? Geen zorgen: neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor spoedbestellingen. Doorgaans gaan wij uit van een levertijd van zo’n 7 werkdagen na het akkoord van de drukproef. Bij een spoedbestelling versnellen we dit proces, waardoor u de onderscheidingen binnen enkele dagen in huis heeft.

Altijd scherpe prijzen

Het is ons doel om onze onderscheidingen en medailles voor iedereen toegankelijk te houden. Ook als u op zoek bent naar een kleine partij medailles bent u bij ons van harte welkom. Wij werken met veel producten niet op een vanaf basis en lopen de prijzen tevens niet torenhoog op. Natuurlijk betaalt u voor grote partijen medailles wel relatief minder per medaille. Tevens hebben wij veel kennis en kunde in huis. Hierdoor kunnen wij vrijwel al uw ontwerpen realiseren op goedkope medailles, buttons en andere merchandise. Daarnaast zijn wij altijd duidelijk in onze service.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Goedkope medailles bestellen via onze website? Vraag hiervoor gelijk een offerte aan. Ook als u slechts een klein aantal medailles moet hebben, kunnen wij dit voor u regelen. U vraagt de offerte zeer eenvoudig aan via onze website. Kies simpelweg een van onze twee budget medailles (of een ander model) en druk op ‘Direct Aanvragen’. Vervolgens vult u uw gegevens in, upload u uw logo of ontwerp voor de medaille en geeft u aan hoeveel medailles u nodig heeft. Zodra u de offerte heeft aangevraagd, reageren wij binnen 48 uur.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u nog vragen en wit u hiervoor contact met ons opnemen? Dit kan telefonisch of via e-mail. Bel naar 0545 – 27 35 15 of stuur een e-mail naar info@pinsandmore.nl. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom in Borculo. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.