Goedkope medailles

Al leverbaar vanaf 25 stuks!

Goedkope medailles voorzien van een full colour afslag bestel je bij Pins and More.nl. Je hebt bij ons de keuze uit twee varianten. Dit zijn de medaille van 70 mm met een 50 mm afslag of een medaille van 50 mm met een 25 mm afslag. Per medaille kun je ook kiezen uit een kleur. De medailles en onderscheidingen worden compleet geleverd. Dit is inclusief jouw eigen logo/ontwerp en een halslint dat gemonteerd wordt aan de medaille.

Naast deze twee medaille varianten, hebben wij tevens nog andere soorten medailles. Op deze manier kun je bij ons altijd een medaille vinden die bij jouw wensen past. Naast medailles kun je op onze website nog veel meer artikelen laten bedrukken. Wij kunnen al jouw merchandise regelen.

Goedkope medaille A

Afmeting: Ø 50 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product
Goedkope medaille B

Afmeting: Ø 70 mm
Snelle levertijd
Scherpe prijzen

Bekijk product

Goedkope medailles van Pins and More.nl

  • Wij onderscheiden ons door kennis, omvang en service;
  • Bij ons krijg je snel een duidelijke prijsopgave;
  • Altijd snelle levering;
  • Wij maken mooie medailles voor een scherpe prijs;
  • Geen ontwerp is ons te gek, wij krijgen veel voor elkaar.

Vraag direct een offerte aan voor jouw medailles. Wij voorzien jou graag van een passende offerte. Deze vraag je zeer eenvoudig aan via onze website. Heb je vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0545 – 27 35 15.

Diverse soorten medailles

Op onze website kun je diverse soorten goedkope medailles vinden. Naast medaille A en medaille B, hebben wij ook de volgende medailles voor jou in ons assortiment:

De medailles zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Het maakt voor ons niet uit of je 25 stuks, of 10.000 stuks afneemt. Niets is ons te gek. Ben je op zoek naar een medaille als aandenken van een feest, of voor een sportevenement? Dit kan allemaal via onze website besteld worden. Vraag direct een offerte aan.

Altijd scherpe prijzen

Het is ons doel om altijd toegankelijk te blijven voor iedereen. Ook als je op zoek bent naar een kleine partij medailles, ben je bij ons van harte welkom. Wij werken met veel producten niet op een vanaf basis en lopen de prijzen tevens niet torenhoog op. Tevens hebben wij veel kennis en kunde in huis. Hierdoor kunnen wij vrijwel al jouw ontwerpen realiseren op goedkope medailles, buttons en andere merchandise. Daarnaast zijn wij altijd duidelijk in onze service.

Vraag direct een offerte aan

Goedkope medailles bestellen via onze website? Vraag hiervoor gelijk een offerte aan. Ook als je slechts een klein aantal medailles moet hebben, kunnen wij dit voor jou regelen. Je vraagt de offerte zeer eenvoudig aan via onze website.

Heb je nog vragen en wil je hiervoor contact met ons opnemen? Dit kan telefonisch of via de e-mail. Bel naar 0545 – 27 35 15 of stuur een e-mail naar info@pinsandmore.nl. Tevens ben je van harte welkom in onze showroom in Borculo. Wij voorzien jou graag van alle informatie die je wenst.