Buttons

Snelle levering mogelijk!

Buttons laten maken? Bij Pinsandmore.nl kunt u buttons en pins laten maken en bedrukken in verschillende afmetingen en modellen. De buttons kunnen hierbij worden voorzien van een broche sluiting of van een button-opener met sleutelhanger. De buttons worden volledig full color CMYK bedrukt. Doordat wij de buttons zelf produceren, zijn we in staat om de buttons zeer snel te leveren. In het geval van spoedleveringen zijn we u daarom ook graag van dienst.

Bekijk op onze website de voorbeelden van diverse buttons. U kunt via de website direct een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar info@pinsandmore.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op om hiernaar te informeren.

Buttons Ø 25 mm

Afmeting: Ø 25 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons Ø 50 mm

Afmeting: Ø 50 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons Ø 75 mm

Afmeting: Ø 75 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Button opener sleutelhanger

Afmeting: Ø 50 mm
Met splitring en opener
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons 70 x 25 mm

Afmeting: 70x25 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 10 stuks

Bekijk product

Waarvoor worden buttons gebruikt?

Buttons worden veelal gebruikt als promotiemateriaal, merchandise en voor campagnes. Buttons zijn een ideaal middel om een boodschap over te brengen. Helemaal wanneer u de mogelijkheid heeft om deze buttons en pins in verschillende vormen en afmetingen te laten produceren, waar u uw eigen ontwerp op kunt laten bedrukken. Zo zijn we bedrijven bijvoorbeeld ook graag van dienst met het bedrukken en leveren van buttons.

Hoe worden buttons gemaakt?

Het productieproces van buttons is relatief eenvoudig, maar vereist precisie. Het begint met uw ontwerp dat wordt afgedrukt op hoogwaardig papier. Dit ontwerp wordt dan op een metalen of plastic basis geplaatst, afgedekt met een helder plastic of glazen laag ter bescherming. Met behulp van een speciale buttonmachine wordt het geheel samengeperst tot een stevig, draagbaar item. De achterkant van de button wordt voorzien van een speld, zodat deze op kleding bevestigd kan worden.

Ons zeer uitgebreide assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, waardoor u altijd de buttons of pins die u wenst kunt bestellen. Daarnaast voorzien we u ook van uitgebreid advies om tot het beste product te komen. Door onze werkwijze hebben we bewezen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Tevens vinden wij het belangrijk dat wij bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom is bij ons geen minimale afname nodig en is bijna elk product per stuk leverbaar. U krijgt al binnen 48 uur een reactie, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van custom made pins, badges, sleutelhangers, medailles en onderscheidingen, insignes, emblemen en dasschuiven. Heeft u wellicht carnaval medailles nodig of bent u op zoek naar goedkope medailles vanwege uw budget? Zoek dan niet verder en vraag een offerte aan.

Buttons van Pinsandmore.nl

  • Wij onderscheiden ons door kennis, omvang en service
  • Bij ons krijgt u snel een duidelijke prijsopgave
  • Altijd snelle levering
  • Wij maken mooie buttons voor een scherpe prijs
  • Geen ontwerp is ons te gek, wij krijgen veel voor elkaar

Vraag direct een offerte aan

Ziet u het zitten om buttons te kopen via onze website? Of bent u wellicht geïnteresseerd in geborduurde badges, geweven emblemen of sublimatie badges?Vraag dan direct een offerte aan. Wij kijken graag wat mogelijk is met uw ontwerp. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk realiseren en leveren. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen en wilt u daarvoor contact met ons opnemen? Dat kan door het online contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar 0545 – 27 35 15, een e-mail sturen naar info@pinsandmore.nl of kom langs in onze showroom in Borculo.

Wat zijn buttons en hoe worden ze gebruikt voor evenementen?

Buttons zijn kleine draagbare insigne-achtige voorwerpen die op kleding kunnen worden gespeld. Ze worden vaak gebruikt op evenementen zoals conferenties, campagnes en festivals om deelnemers te identificeren, merkboodschappen te verspreiden of gewoon als leuke herinnering.

Zijn buttons geschikt voor bedrijfsbranding?

Ja, buttons zijn uitstekende items voor bedrijfsbranding. Ze kunnen bedrijfslogo’s, slogans of specifieke boodschappen bevatten. Door ze uit te delen op beurzen of evenementen vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf op een betaalbare en effectieve manier.

Kunnen buttons worden aangepast aan specifieke ontwerpen en kleuren?

Zeker, buttons zijn vaak volledig aanpasbaar. Leveranciers bieden verschillende maten, vormen en afwerkingen, en je kunt je eigen ontwerpen, kleuren en tekst toevoegen. Dit maakt buttons een veelzijdig promotiemiddel dat perfect kan worden afgestemd op je behoeften.

Hoe lang duurt het om gepersonaliseerde buttons te produceren en te leveren?

De productietijd voor gepersonaliseerde buttons kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid bestelde buttons. Over het algemeen kun je verwachten dat standaard bestellingen binnen enkele dagen tot weken worden geleverd. Het is verstandig om dit vooraf met de leverancier te bespreken.