Buttons

Snelle levering mogelijk!

Pins maken? Bij Pins and More.nl kan je pins en buttons laten maken en bedrukken in verschillende afmetingen en modellen. De buttons kunnen worden voorzien van een broche sluiting of van een button-opener met sleutelhanger. De buttons worden volledig full color CMYK bedrukt.

Doordat wij de buttons zelf produceren, zijn we in staat om de buttons zeer snel te leveren. Je kunt via de website direct een offerte aanvragen of stuur een e-mail naar info@pinsandmore.nl. Bekijk op onze website de voorbeelden van diverse buttons en vraag direct een offerte aan.

Buttons Ø 25 mm

Afmeting: Ø 25 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons Ø 50 mm

Afmeting: Ø 50 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons Ø 75 mm

Afmeting: Ø 75 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Button opener sleutelhanger

Afmeting: Ø 50 mm
Met splitring en opener
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 50 stuks

Bekijk product
Buttons 70 x 25 mm

Afmeting: 70x25 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 10 stuks

Bekijk product
Buttons 60 x 40 mm

Afmeting: 60x40 mm
Voorzien van brochesluiting
Full colour opdruk
Leverbaar vanaf 10 stuks

Bekijk product

Button pins van Pins and More.nl

  • Wij onderscheiden ons door kennis, omvang en service;
  • Bij ons krijg je snel een duidelijke prijsopgave;
  • Altijd snelle levering;
  • Wij maken mooie buttons voor een scherpe prijs;
  • Geen ontwerp is ons te gek, wij krijgen veel voor elkaar.

Wil je jouw buttons laten maken via onze website? Vraag dan direct een offerte aan. Wij deinzen nergens voor terug. Ook spoedleveringen kunnen gerealiseerd worden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Leuke buttons kopen

Wil jij leuke pins voor op kleding? Dan kun je deze bestellen via onze website. Wij hebben diverse pins en buttons in verschillende vormen en afmetingen. Hier kun jij jouw eigen ontwerp op laten drukken. Je kunt de pins voor diverse doeleinden laten bedrukken. Hierbij kun je denken aan buttons voor een feestje, carnaval of een speciale gelegenheid. Wij kunnen ook button pins voor jouw bedrijf laten drukken.

Het maakt ons niet uit wat het doeleinde is van jouw ontwerp voor de pins en buttons. Wij produceren de buttons zelf en weten precies wat mogelijk is met jouw ontwerp. Daarom kunnen wij bijna alle buttons zonder enige problemen maken.

Zeer uitgebreid assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, waardoor jij altijd de buttons of pins die je wenst kunt bestellen. Wij leveren promotieartikelen, reclameartikelen en merchandise met jouw ontwerp er op gedrukt. Daarnaast geven wij jou een uitgebreid advies om tot het beste product te komen. Door onze werkwijze hebben we bewezen dat kwaliteit niet altijd duurt hoeft te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van custom made pins, badges, sleutelhangers, medailles, insignes, emblemen en dasschuiven. Tevens vinden wij het belangrijk dat wij bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom is bij ons geen minimale afname nodig en bijna elk product is per stuk leverbaar. Je krijgt al binnen 48 uur reactie zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Vraag direct een offerte aan

Zie je het zitten om buttons te kopen via onze website? Vraag dan direct een offerte aan. Wij kijken graag wat mogelijk is met jouw ontwerp. Zodra je akkoord gaat met de offerte, zullen wij jouw bestelling zo snel mogelijk realiseren en leveren. Bij ons hoef je nooit lang te wachten.

Heb je nog vragen of opmerkingen en wil je daarvoor contact met ons opnemen? Dat kan door het online contactformulier in te vullen of bel naar 0545 – 27 35 15, e-mail naar info@pinsandmore.nl of kom langs in onze showroom in Borculo.

Veel gestelde vragen

Wat is de minimale oplage die ik kan bestellen?

Het laten maken van medailles en onderscheidingen kan al vanaf kleine oplages. Voor de meeste artikelen kunt u deze al vanaf 25 stuks bestellen. Wij bieden ook standaard onderscheidingen en prinsenkettingen aan, die per stuk verkrijgbaar zijn.

Wat is de levertijd?

Nadat wij een proefdruk gemaakt hebben wordt uw bestelling binnen 7 werkdagen geleverd. Deze levertijd kan in overleg afwijken. Neem gerust contact met ons op om deze te bespreken.

Wat moet ik aanleveren om te kunnen bestellen?

Om uw bestelling op maat te maken, hebben wij uw logo of ontwerp nodig. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt via de website, kunt u deze direct meesturen. Maar u mag deze ook later per e-mail of via we-transfer aanleveren.

Voor welke producten kan ik bij jullie terecht?

Pins and More biedt onder meer medailles en onderscheidingen, carnaval medailles, carnaval onderscheidingen, pins en speldjes, buttons en sluitingen en doosjes aan. Bekijk gerust onze website voor meer informatie over ons aanbod.